Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Deelnemers aan een evenement doen dit geheel voor hun eigen rekening en risico. De schipper c.q. eigenaar van de boot is verantwoordelijk voor de veiligheid van haar bemanning en boot. De schipper c.q eigenaar dient er voor te zorgen dat: de boot in goede conditie verkeert, passend bij het vaargebied; voldoende verzekerd is voldoende ervaren bemanning aan boord is. er voldoende veiligheidsuitrusting en veiligheidsmiddelen aan boord zijn, en de bemanning instructie heeft waar deze zich bevinden en hoe ze te gebruiken. De tochtcoördinator(en) is niet aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan het evenement zou kunnen ontstaan. Adviezen, route-aanwijzingen of weerberichten die verstrekt worden door de organiserende commissie en/of de tochtcoördinator(en) zijn slechts ter informatie. De schipper en haar bemanning blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de beslissing om uit te varen, route-keuze en weersinformatie.

Gezelligheidswedstrijd bij WSV De Hitsert

Zeil evenement
de_hitsert
Datum: zondag 30 juni 2024

Dit evenement wordt niet door de Etapclub georganiseerd maar door één van haar leden.
 
Korte baan gezelligheidswedstrijd en BBQ 30 juni 2024
Op 30 juni 2024 organiseert WSV De Hitsert in Zuid-Beijerland een zeilwedstrijd. Boten die mee willen doen verzamelen om 13:30 uur in de jachthaven. Het is een korte baan wedstrijd op de Haringvliet, start is om 17:00 uur. Na afloop is er een Amerikaanse BBQ (iedereen neemt iets mee voor op/bij de BBQ). Er zijn faciliteiten om met de boot in onze jachthaven te overnachten.

Organisatie :  Joop Kingma

Op zondag 30 juni 2024 wordt er een zeilwedstrijd georganiseerd bij WSV de Hitsert. Omdat wij tot nu toe weinig aanmeldingen hebben ontvangen is besloten de start van de wedstrijd te vervroegen naar 14:00 uur. 

Om 12:30 uur verzamelen we in de haven van de Hitsert. 

De wedstrijd duurt maximaal 2 uur. Het is een korte baan en beteft een rondje langs een aantal boeien.  Na de wedstrijd steken we de BBQ aan en kunnen we gezellig na en bij babbelen. Iedereen kan iets meenemen voor op of bij de BBQ. 

De Haringvlietbrug draait weer dus meld je aan voor een gezellige middag!

Ook als je niet met de wedstrijd meedoet ben je van harte welkom. 

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik zal je het inschrijfformulier toesturen. 

Ik hoop jullie te zien op 30 juni in Zuid-Beijerland. 

Groet

Joop Kingma

 

Website

 

Alle datums


  • zondag 30 juni 2024

 

 Geen deelnemers