Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Deelnemers aan een evenement doen dit geheel voor hun eigen rekening en risico. De schipper c.q. eigenaar van de boot is verantwoordelijk voor de veiligheid van haar bemanning en boot. De schipper c.q eigenaar dient er voor te zorgen dat: de boot in goede conditie verkeert, passend bij het vaargebied; voldoende verzekerd is voldoende ervaren bemanning aan boord is. er voldoende veiligheidsuitrusting en veiligheidsmiddelen aan boord zijn, en de bemanning instructie heeft waar deze zich bevinden en hoe ze te gebruiken. De tochtcoördinator(en) is niet aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan het evenement zou kunnen ontstaan. Adviezen, route-aanwijzingen of weerberichten die verstrekt worden door de organiserende commissie en/of de tochtcoördinator(en) zijn slechts ter informatie. De schipper en haar bemanning blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de beslissing om uit te varen, route-keuze en weersinformatie.

Fotowedstrijd 2024

Club evenement
Winnende_foto_categorie_B_Peter_van_Leening._Foto_t.b.v._website_westrijd_aankondiging
Datum: maandag 1 januari 2024 - donderdag 31 oktober 2024

Deel je mooiste momenten met je Etap of ervaringen met de watersport of natuur met de leden van de Etapclub door deel te nemen aan deze fotowedstrijd.
Uitgangspunten fotowedstrijd Etapclub 2024
Ieder lid van de Etapclub of zijn of haar directe familieleden kunnen 1 tot maximaal 5 foto’s per categorie insturen voor de wedstrijd.  De foto’s moeten in 2024 zijn gemaakt. 
 
Er zijn 2 categorieën:
1)  Etap. Het begrip Etap : In de foto zijn één of meer Etaps te herkennen, onderdelen daarvan of het beeldmerk (bijvoorbeeld in een vlag). De Etap mag op de kant staan of in het water liggen.
2) Watersport/natuur. De begrippen watersport/natuur in elke denkbare vorm waarbij in ieder geval water zichtbaar is.
 
Je foto(’s) dienen digitaal, in een zo hoog mogelijke resolutie te worden ingestuurd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam (het lid), je bootnaam en graag met een kort verhaaltje over de gemaakte foto. Waar heb je deze gemaakt, met welke camera, wanneer, met wie, etc.
Wie wordt de winnaar
Uit alle ingestuurde foto's wprdt door de aanwezigen tijdens de komendeALV uit beide categorieën een winnaar gekozen. Alle ingezonden foto's worden afgedrukt en in een fraaie display getoond. De ingezonden foto's zijn ook op de website te zien.
Welke prijzen zijn er te winnen
De winnende foto wordt getoond bij het evenement op de agenda van 2024 en is dus het hele jaar op de website zichtbaar. Daarnaast ontvangen de winnende deelnemers een mooie prijs.
Meedoen?
Natuurlijk doe je mee!! Stuur je foto('s) in een zo hoog mogelijke resolutie digitaal en uiterlijk 31 oktober naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

 

 

Alle datums


  • Van maandag 1 januari 2024 tot donderdag 31 oktober 2024

 

 Geen deelnemers