Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Deelnemers aan een evenement doen dit geheel voor hun eigen rekening en risico. De schipper c.q. eigenaar van de boot is verantwoordelijk voor de veiligheid van haar bemanning en boot. De schipper c.q eigenaar dient er voor te zorgen dat: de boot in goede conditie verkeert, passend bij het vaargebied; voldoende verzekerd is voldoende ervaren bemanning aan boord is. er voldoende veiligheidsuitrusting en veiligheidsmiddelen aan boord zijn, en de bemanning instructie heeft waar deze zich bevinden en hoe ze te gebruiken. De tochtcoördinator(en) is niet aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan het evenement zou kunnen ontstaan. Adviezen, route-aanwijzingen of weerberichten die verstrekt worden door de organiserende commissie en/of de tochtcoördinator(en) zijn slechts ter informatie. De schipper en haar bemanning blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de beslissing om uit te varen, route-keuze en weersinformatie.

Mosselweekend 2024 (aan het Veerse meer)

Club evenement
Mosselweekend
Datum: zaterdag 31 augustus 2024 16:53 - zondag 1 september 2024 16:53

Het mosselweekend 2024 gaat dit jaar door op het Veerse Meer in de jachthaven Delta Marina en het bijhorende restaurant "het Veerhuus"
Ook afgelopen zomer een gezellig bijeenzijn met heerlijk eten op basis van de heerlijke Zeeuwse lekkernij . Mocht je liever een ander gerecht nemen dan kan dat gewoon. Kom met eigen kiel, of op wielen, welkom ben je zeker! Geniet van de Zeeuwse gastvrijheid en zeelucht.
 
Begeleiding Dirk Van Dorst

 

 

Alle datums


  • Van zaterdag 31 augustus 2024 16:53 tot zondag 1 september 2024 16:53

 

Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)