Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Deelnemers aan een evenement doen dit geheel voor hun eigen rekening en risico. De schipper c.q. eigenaar van de boot is verantwoordelijk voor de veiligheid van haar bemanning en boot. De schipper c.q eigenaar dient er voor te zorgen dat: de boot in goede conditie verkeert, passend bij het vaargebied; voldoende verzekerd is voldoende ervaren bemanning aan boord is. er voldoende veiligheidsuitrusting en veiligheidsmiddelen aan boord zijn, en de bemanning instructie heeft waar deze zich bevinden en hoe ze te gebruiken. De tochtcoördinator(en) is niet aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan het evenement zou kunnen ontstaan. Adviezen, route-aanwijzingen of weerberichten die verstrekt worden door de organiserende commissie en/of de tochtcoördinator(en) zijn slechts ter informatie. De schipper en haar bemanning blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de beslissing om uit te varen, route-keuze en weersinformatie.

Workshop Accu's en Elektrisch varen

Workshop
elektrisch_varen
Datum: zaterdag 30 maart 2024

Workshop Accu’s en Elektrisch varen 

Ook zo´n behoefte aan inzicht in allerlei soorten accu´s, omvormers, laders, etc. en leren van de mogelijkheden met elektrisch varen?
30 maart organiseren wij in samenwerking met Venema Technisch bedrijf een bijzonder interessante workshop over onderwerpen welke ons allemaal bezig houden: de verschillende soorten accu’s als Lithium, Gel, AGM en hun  specifieke eigenschappen, de juiste laders en wijze van laden, slim je elektrisch systeem beheren op afstand m.b.v. systeembewaking van Victron, omvormers, etc. etc.
Daarnaast organiseren wij samen met Venema een 2e workshop gegeven door P&E Lowlands (Elco) een bedrijf gespecialiseerd in elektrisch varen voor beroeps- en pleziervaart. Ook al speelt het wellicht nu nog niet, het vergaren van kennis en inzicht in dit “hot topic” is zeer de moeite waard.
Waar vindt dit plaats?
Nick Venema van genoemd bedrijf is onze gastheer. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem en levert onder meer accu’s en is tevens Victron specialist.
Hoe ziet de agenda van dit evenement op 30 maart eruit?
10.00-10.30 ontvangst in Arnhem bij het bedrijf van Nick Venema alwaar we in een nieuw ingerichte showroom onderlinge kontakten kunnen aanhalen en vooral veel leren.
10.30 – 12.00 1e workshop onder leiding van Nick met het thema accu’s (zie boven). De sessie is interactief, dus zorg dat je je vragen paraat hebt!
12.00 – 12.45 lunch. Voor broodjes en drank wordt gezorgd. 
12.45 – 14.30 2e workshop onder leiding van Thijs, eigenaar van P&E Lowlands. Centraal staat het elektrisch varen en alles wat daarmee samenhangt. Ook dit is een interactieve sessie!
14.30 Uitleg over toekomstige consumenten website met speciale aanbieding voor de leden van de Etap-club
14.45 Afsluiting van de bijeenkomst
Hoe meldt je je aan?
Via de aanmeldknop behorende bij dit evenement èn door overmaking van het juiste bedrag op de ING rekening van de Etapclub; De eigenbijdrage bedraagt 17,50 Euro en voor introducees 25 Euro. Vermeld bij je betaling “elektrisch varen” en stuur ook een mail met de namen van deelnemer(s) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
Inschrijving sluit wanneer 25 ( betalende) deelnemers zijn aangemeld of uiterlijk 22 maart.
Bij annulering na 15 maart wordt je eigen bijdrage niet meer gerestitueerd.
 

Begeleiding Laurens Hoogendonk

 

 

Alle datums


  • zaterdag 30 maart 2024

 

Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)