Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Deelnemers aan een evenement doen dit geheel voor hun eigen rekening en risico. De schipper c.q. eigenaar van de boot is verantwoordelijk voor de veiligheid van haar bemanning en boot. De schipper c.q eigenaar dient er voor te zorgen dat: de boot in goede conditie verkeert, passend bij het vaargebied; voldoende verzekerd is voldoende ervaren bemanning aan boord is. er voldoende veiligheidsuitrusting en veiligheidsmiddelen aan boord zijn, en de bemanning instructie heeft waar deze zich bevinden en hoe ze te gebruiken. De tochtcoördinator(en) is niet aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan het evenement zou kunnen ontstaan. Adviezen, route-aanwijzingen of weerberichten die verstrekt worden door de organiserende commissie en/of de tochtcoördinator(en) zijn slechts ter informatie. De schipper en haar bemanning blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de beslissing om uit te varen, route-keuze en weersinformatie.

Algemene ledenvergadering

Vergadering
jaarvergadering
Datum: zaterdag 9 december 2023

Op 9 december is er weer onze Algemene Leden Vergadering bij De Koninlijke in Loosdrecht. Voor het aanmelden geldt niet de gebruikelijke knop bij dit evenement maar omvat de volgende stappen:

1. Je maakt per persoon € 25 over op rekeningnummer NL39 INGB 0003 0254 27 ten name van Etapclub onder vermelding van ALV 2023 plus de (voor)namen van degenen die komen. Dit bedrag is een eigen bijdrage voor deze dag te weten de lezing en het buffet exclusief verdere drankjes ( na-het-eerste).

2. DIëeetwensen graag vooraf melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het buffet biedt overigens ruime keus.

3. Wie enkel voor de ALV komt betaalt geen bijdrage maar stuurt zijn aanmelding direct naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De aanmelding is verruimd naar uiterlijk 3 december! Dit in verband met de catering.

De start is in tegenstelling tot vorige jaren om 13:00 met de inloop en om 13:30 volgt de lezing "Los van Alles"door Mariska Woertman; een boeiend verhaal over de zwerftocht van 50 maanden die zij met haar man Tjaart en twee kinderen maakten over de wereldzeeën.  Om 15:15 starten we de Algemene Ledenvergadering waarin het bestuur heel veel te delen heeft en waar iedereen zijn zegje mag doen. Ook kunt u tijdens de ALV uw stem uitbrengen voor de mooiste foto's en genieten van het weerzien met andere leden, sterke verhalen vertellen en plannen maken voor 2024! Het buffet zal gezien vorige jaren weer uitstekend verzorgd zijn.

Voor meer informatie zie de recente Nieuwsbrief van november, aanleiding genoeg om zo snel mogelijk aan te melden!

 

 

 

Alle datums


  • zaterdag 9 december 2023

 

Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)