Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Beste Etappers, het is weer hoog tijd voor het komende zeilseizoen de nodige (tijd)reserveringen te maken voor de evenementen die de Etapclub biedt. Unieke gelegenheden om onze zeilliefhebberij te combineren met gezelligheid en andere Etappers te ontmoeten. Onderstaand het programma van de aankomende evenementen.

Fotowedstrijd 2023

Club evenement
Foto_behorend_bij_fotowedstrijd_2023_klein
Datum: woensdag 1 maart 2023 - dinsdag 31 oktober 2023

Deel je mooiste momenten met je Etap of ervaringen met de watersport of natuur met de leden van de Etapclub door deel te nemen aan deze fotowedstrijd.
Uitgangspunten fotowedstrijd Etapclub 2023
Ieder lid van de Etapclub of zijn of haar directe familieleden kunnen 1 tot maximaal 5 foto’s per categorie insturen voor de wedstrijd.  De foto’s moeten in 2023 zijn gemaakt. 
 
Er zijn 2 categorieën:
1)  Etap. Het begrip Etap : In de foto zijn één of meer Etaps te herkennen, onderdelen daarvan of het beeldmerk (bijvoorbeeld in een vlag) 
2) Watersport/natuur. De begrippen watersport/natuur in elke denkbare vorm 
 
Je foto(’s) dienen digitaal, in een zo hoog mogelijke resolutie te worden ingestuurd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam (het lid), je bootnaam en graag met een kort verhaaltje over de gemaakte foto. Waar heb je deze gemaakt, met welke camera, wanneer, met wie, etc.
De ingestuurde foto’s worden door het bestuur beoordeeld. De 5 beste foto’s van de beide categorieën worden op papier afgedrukt en tijdens de komende ALV kiezen alle aanwezigen de winnaars uit de aanwezige 10 foto’s.
De winnende foto’s worden op de landingspagina van de website van de Etapclub getoond zodat iedereen hiervan kan genieten. Daarnaast zorgt het bestuur voor mooie prijzen welke we op dit moment nog even “geheim” houden.
Meedoen? Natuurlijk doe je ook mee!!  
Stuur je foto(s) in een zo hoog mogelijke resolutie digitaal en uiterlijk 31 oktober naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Succes!

 

 

Alle datums


  • Van woensdag 1 maart 2023 tot dinsdag 31 oktober 2023