Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Deelnemers aan een evenement doen dit geheel voor hun eigen rekening en risico. De schipper c.q. eigenaar van de boot is verantwoordelijk voor de veiligheid van haar bemanning en boot. De schipper c.q eigenaar dient er voor te zorgen dat: de boot in goede conditie verkeert, passend bij het vaargebied; voldoende verzekerd is voldoende ervaren bemanning aan boord is. er voldoende veiligheidsuitrusting en veiligheidsmiddelen aan boord zijn, en de bemanning instructie heeft waar deze zich bevinden en hoe ze te gebruiken. De tochtcoördinator(en) is niet aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan het evenement zou kunnen ontstaan. Adviezen, route-aanwijzingen of weerberichten die verstrekt worden door de organiserende commissie en/of de tochtcoördinator(en) zijn slechts ter informatie. De schipper en haar bemanning blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de beslissing om uit te varen, route-keuze en weersinformatie.

Stavorenweekend 2023

Zeil evenement
stavoren
Datum: zaterdag 8 juli 2023 - zondag 9 juli 2023

 
 
Het gezellige weerzien in de kom van Stavoren begint een traditie te worden. Wie de enthousiaste verslagen over de Stavorenweekenden leest,zal toch geprikkeld worden dit oergezellige, verrassende en speelse weekend mee te maken. 
De organisatie door Hans en Ineke staat daar garant voor.
 
NB Hopelijk zitten bij de deelnemers nog enthousiastelingen die zich willen aansluiten bij het volgende evenement : Rondje Noord-Holland. We vertrekken maandag 10 juli vanuit Stavoren!
 
Begeleiding: Hans Mulders en Ineke Nulle van de Akwa-duck
 
Afmelden :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Alle datums


  • Van zaterdag 8 juli 2023 tot zondag 9 juli 2023

 

Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)