Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Beste Etappers, het is weer hoog tijd voor het komende zeilseizoen de nodige (tijd)reserveringen te maken voor de evenementen die de Etapclub biedt. Unieke gelegenheden om onze zeilliefhebberij te combineren met gezelligheid en andere Etappers te ontmoeten. Onderstaand het programma van de aankomende evenementen.

Engeland tocht

Zeil evenement
Engeland_tocht
Datum: vrijdag 19 mei 2023 - dinsdag 23 mei 2023

 

Vertrek/aankomst is dan IJmuiden. Donderdag (Hemelvaartdag) is dan aanvaardag naar IJmuiden.

Hoewel geen lustrumjaar willen we toch met een groep enthousiastelingen de oversteek naar Engeland gaan maken.
Vooraf zal er een informatieve middag voor belangstellenden en mogelijke deelnemers zijn op zondag 2 april. Dat vindt plaats in de soos van WSV Lelystad, Houtribhaven 2, Lelystad. Aanvang 15.30 uur.
Op deze middag zal de nodige informatie worden gegeven over de tocht zelf, maar ook over het zeilen op zee in het algemeen, veiligheidsmaatregelen e.d. Uiteraard kunt u daar ook al uw vragen stellen.
Aan het einde van de middag is er in de soos van WSV de mogelijkheid van deelname aan het gezamenlijke etentje te weten een keuze uit 8 smakelijke zogenaamde “barhappen”.

Wil je de informatiebijeenkomst bijwonen geef je dan op per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we mogen verwachten. Ook als je helemaal nog niet weet of je wel of niet mee wilt of kunt met de Engelandtocht, ben je van harte welkom. Deelname aan de infomiddag is gratis. Deelname aan het etentje en de drankjes buiten de koffie/thee is voor eigen rekening.
Voor wat betreft de Engelandtocht zelf is het plan om op donderdag 18 mei te verzamelen in Marina IJmuiden om de volgende dag de oversteek te maken richting Lowestoft. De leuke plaats Southwold staat op de planning maar uiteraard zijn we sterk afhankelijk van wind en tij.
De bedoeling is om dinsdag 23 mei weer terug te zijn in Marina IJmuiden.

Begeleiding Hans Mulders van de Akwa-duc

 
Afmelden : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

 

 

 

Alle datums


  • Van vrijdag 19 mei 2023 tot dinsdag 23 mei 2023

 

Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)