Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Deelnemers aan een evenement doen dit geheel voor hun eigen rekening en risico. De schipper c.q. eigenaar van de boot is verantwoordelijk voor de veiligheid van haar bemanning en boot. De schipper c.q eigenaar dient er voor te zorgen dat: de boot in goede conditie verkeert, passend bij het vaargebied; voldoende verzekerd is voldoende ervaren bemanning aan boord is. er voldoende veiligheidsuitrusting en veiligheidsmiddelen aan boord zijn, en de bemanning instructie heeft waar deze zich bevinden en hoe ze te gebruiken. De tochtcoördinator(en) is niet aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan het evenement zou kunnen ontstaan. Adviezen, route-aanwijzingen of weerberichten die verstrekt worden door de organiserende commissie en/of de tochtcoördinator(en) zijn slechts ter informatie. De schipper en haar bemanning blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de beslissing om uit te varen, route-keuze en weersinformatie.

Engeland tocht

Zeil evenement
Engeland_tocht
Datum: vrijdag 19 mei 2023 - dinsdag 23 mei 2023

 

Vertrek/aankomst is dan IJmuiden. Donderdag (Hemelvaartdag) is dan aanvaardag naar IJmuiden.

Hoewel geen lustrumjaar willen we toch met een groep enthousiastelingen de oversteek naar Engeland gaan maken.
Vooraf zal er een informatieve middag voor belangstellenden en mogelijke deelnemers zijn op zondag 2 april. Dat vindt plaats in de soos van WSV Lelystad, Houtribhaven 2, Lelystad. Aanvang 15.30 uur.
Op deze middag zal de nodige informatie worden gegeven over de tocht zelf, maar ook over het zeilen op zee in het algemeen, veiligheidsmaatregelen e.d. Uiteraard kunt u daar ook al uw vragen stellen.
Aan het einde van de middag is er in de soos van WSV de mogelijkheid van deelname aan het gezamenlijke etentje te weten een keuze uit 8 smakelijke zogenaamde “barhappen”.

Wil je de informatiebijeenkomst bijwonen geef je dan op per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we mogen verwachten. Ook als je helemaal nog niet weet of je wel of niet mee wilt of kunt met de Engelandtocht, ben je van harte welkom. Deelname aan de infomiddag is gratis. Deelname aan het etentje en de drankjes buiten de koffie/thee is voor eigen rekening.
Voor wat betreft de Engelandtocht zelf is het plan om op donderdag 18 mei te verzamelen in Marina IJmuiden om de volgende dag de oversteek te maken richting Lowestoft. De leuke plaats Southwold staat op de planning maar uiteraard zijn we sterk afhankelijk van wind en tij.
De bedoeling is om dinsdag 23 mei weer terug te zijn in Marina IJmuiden.

Begeleiding Hans Mulders van de Akwa-duc

 
Afmelden : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

 

 

 

Alle datums


  • Van vrijdag 19 mei 2023 tot dinsdag 23 mei 2023

 

Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)