Nieuwsbrief November

Nieuwsbrief November
 
   

logo

EtapClub nieuwsbrief

Datum: 30-11-2023 

Algemene ledenvergadering

 
 
 
 
 

 

Uitnodiging deelname Algemene Ledervergadering op 9 december 2023, HERINNERING

eendenvergadering

Beste Etappers,
Gezien de goede opkomsten op de ALV's in het verleden lijkt het erop dat veel leden de datum wel in de agenda hebben staan maar zich nog niet hebben aangemeld. Om die reden is de aanmelddatum verlengd tot en met zondag 3 december. Zie voor aanmelden de procedure hieronder:

Waar is het en hoe meld ik mij aan?
Wij zijn te gast bij de Koninklijke Watersport Vereniging Loosdrecht, Oud Loosdrechtsedijk 153, 1231 LT Loosdrecht. Er is parkeergelegenheid op de parkeerplaats van de Koninklijke aan de overzijde van de weg naast de bushalte.
We starten om 13.00 uur met de inloop en om 13.30 met het programma; rond 20.00 uur zal de bijeenkomst teneinde zijn. Bij binnenkomst is het 1e drankje voor rekening van de club, de overige consumpties zijn deze dag voor eigen rekening (wordt op bootnaam genoteerd).
Om je aan te melden handel je alsvolgt:
1) Je maakt per persoon 25 Euro over op rekeningnummer: NL39 INGB 0003 0254 27 ten name van 'Etapclub' onder vermelding van ALV 2023 plus de (voor)namen van degene die komt. Dit bedrag is de eigen bijdrage voor deze dag te weten de lezing en het buffet, exclusief verdere drankjes (na-het-eerste).
2) Diëetwensen graag ook ruim vooraf melden via secretaris@etapclub.nl. Het buffet biedt overigens ruime keus.
3) Wie enkel voor de ALV komt betaalt niets, maar stuurt zijn aanmelding rechtstreeks naar secretaris@etapclub.nl.

Let er op dat uw aanmelding uiterlijk 3 december bij ons binnen is! Dit in verband met de catering. Wij mailen tijdig de vergaderstukken.

Hoe is het jullie vergaan in 2023? Ook zo genoten van zon, wind en water en al dan niet met je Etap? Nu het seizoen teneinde loopt en er al diverse Etaps op de kant staan, is het tijd om elkaar te zien en spreken tijdens de jaarlijkse ALV in Loosdrecht op zaterdag 9 december aanstaande. En er is zeker vanuit het bestuur veel te bespreken!
Dit jaar hebben we, naast de gebruikelijke onderwerpen, een uitgebreid en divers programma samengesteld zodat er voor iedereen iets leuks en interessants te horen en zien is. Hier wil je bij zijn, ook al omdat na de ALV een uitgebreid buffet wordt geserveerd waar je andere Etappers spreekt.

Gezien het volle programma starten we anders dan andere jaren om 13.00 uur met de inloop en om 13.30 met het programma. We komen dan meteen in juiste de stemming met "LOS VAN ALLES", zoals het net verschenen boek van Mariska Woertman heet. Mariska zwierf met haar man Tjaart en hun twee kinderen 50 maanden over de wereldzeeën met de Zouterik, een aluminium Koopmans uit 1980. Hun presentatie met foto's en filmpjes laat ons hun reiservaringen meebeleven: veel hoogtepunten, maar ook teleurstellingen en tegenslagen onderweg.
Voor wie wil is na afloop het boek (gesigneerd) te verkrijgen tijdens een korte pauze.

Onderwerpen van de ALV, vanaf 15:15 uur
Naast de bestuurlijke ontwikkelingen, de financiële cijfers van Laurens onze penningmeester en een korte terugblik op de activiteiten van 2023, kijken we samen met jullie vooral vooruit naar een belangrijk jaar voor de Etapclub. We bespreken de activiteitenkalender en begroting voor volgend jaar. Joris, onze evenementencoördinator (en plv. secretaris), zal de plannen toelichten voor een nieuwe website inclusief ledenadministratie. Een speerpunt van het bestuur in 2024, onder andere vanwege de bekende privacy-wetgeving. Laat je stem en mening horen!
NB Een praktisch puntje betreft de inning van de contributie voor 2024: Dit zal niet meer worden uitgevoerd door Clubcollect maar door de Stichting Pay.nl !

En verder:
De aanwezigen kunnen op 9 december bepalen wie de winnaars worden in de Etapclub-fotowedstrijd. De meer dan 20 ingestuurde foto's worden tentoongesteld, zodat eenieder deze kan bekijken om zijn/haar stem uit te brengen. Daarmee is de dag nog niet teneinde! Ter lering en (vooral) vermaak zullen we in nog samen te stellen groepen een pubquiz gaan spelen.
Dan is het tijd om de prijswinnaars bekend te maken en diverse attenties te overhandigen voordat we aan de borrel gaan. We sluiten de avond af met een heerlijk buffetdiner inclusief dessert. Na de koffie is de ALV dan echt ten einde gekomen en naar verwachting kijken we dan terug op een leuke, gezellige en interessante middag en avond.

 

Namens het bestuur zien we uit naar jullie komst in Loosdrecht,

Jos van Winkel
Voorzitter Etapclub


 
 
 
www.etapclub.nl
 
 

Email built with AcyMailing