Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november
 
   

logo

EtapClub nieuwsbrief november

datum: 16-11-2022

Algemene ledenvergadering

 
 
 
 
 
In deze nieuwsbrief graag aandacht voor de komende ALV op 10 december en een dienstmededeling met betrekking tot het forum. 

Beste Etappers,

Met de meeste boten op de kant en de feestdagen in aantocht, wordt het tijd voor ons gebruikelijke december-evenement. Op zaterdagmiddag 10 december zijn we te gast in het clubgebouw & restaurant van de Koninklijke Watersportvereniging in Loosdrecht: om een opmerkelijke lezing te horen, om tijdens onze Algemene Ledenvergadering o.a. de uitkomst van de ledenenquête te bespreken, om te genieten van een Italiaans buffet en last but not least om elkaar te spreken en te ontmoeten. De deadline om je aan te melden is vastgezet op 4 december (mis het niet!). Zie hieronder hoe je je aanmeldt. Maar eerst het programma:

Lezing door Wieke van Oordt
Een bekende naam voor zeilers die haar reisverslagen lazen in NRC of in het blad ‘Zeilen’. Zij is auteur van boeken als “Vrouwen kunnen niet zeilen” en “Steigerjunkie: hoe ik per boot door Nederland lift”, waarvan zij ook een theatershow maakte. Daarnaast schreef zij zo’n 15 kinderboeken. Haar lezing zit vol verrassingen en de Etapclub is erg verheugd dat zij bij ons in Loosdrecht te gast zal zijn. 

Algemene Ledenvergadering
Onze oproep deel te nemen aan een brede leden-enquête had een hoge respons. Graag bespreken we met de leden de uitkomsten en gaan in discussie over de invulling van het jaarlijkse evenementenprogramma. Ook nemen we besluiten over de jaarrekening 2022 en begroting 2023 en lichten we enkele personele wisselingen toe. Het bestuur roept belangstellenden voor een bestuursfunctie op om zich te melden – gezien de huidige samenstelling moedigen wij daarbij vooral de vrouwelijke leden aan; (stuur een mailtje naar voorzitter@etapclub.nl [mailcheck, anders j.vanwinkel1@gmail.com] om contact met jou op te nemen, ook als je nog vragen hebt). 

Versnaperingen, Italiaans buffet en kosten
De lezing, de ALV en het Italiaans buffet tezamen, kosten jou slechts € 20,- per persoon. Dit tarief is mogelijk omdat de Etapclub een deel van de kosten draagt waaronder die voor het eerste drankje en het bittergarnituur; overige drankjes op eigen kosten (bonnetjes op bootnaam). Bij het Italiaanse buffet is rekening gehouden met mensen die liever geen vlees eten.

Praktisch:
14:30 inloop bij Koninklijke Watersportvereniging, Oud-Loosdrechtsedijk 151-153, Loosdrecht.
Welkom door het bestuur voor hopelijk ook veel nieuwe leden!
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, bushalte “WSV Loosdrecht” voor de deur.
15:30 lezing Wieke van Oordt
Aansluitend pauze – bijpraten, nieuwe gezichten leren kennen, bittergarnituur
17:00 Algemene Ledenvergadering (o.a. over de leden-enquête, agenda volgt)
Aansluitend pauze – ervaringen uitwisselen, borrelmoment
19:00 Italiaans buffet
(dieetwensen/allergieën? geef dit tijdig aan ons door via secretaris@etapclub.nl)

Aanmelden:
Aanmelden is eenvoudig en bestaat uit 2 stappen:
1)	Stuur je aanmeld-mailtje met je naam en met hoeveel personen je komt naar: secretaris@etapclub.nl. Ook eventuele dieetwensen en/of allergieën daarbij aangeven. 
2)	Je maakt €20,- per persoon over naar NL39 INGB 0003 0254 27 t.n.v. Etapclub; als je geld binnen is, is je aanmelding definitief. Wil je op 10 december enkel de ALV bijwonen, dan kan dat kosteloos; geef dat aan in je aanmeld-mailtje. LET OP de deadline is 4 december. 

Het programma inclusief de agenda ALV, verslag en vergaderstukken worden vooraf toegestuurd.

Graag tot 10 december!
Het bestuur

Dienstmededeling:
Met de overgang naar de nieuwe softwareversie van de website is er wat ongemak met betrekking tot het forum aan het licht gekomen: Men kan wel als vanouds iets posten op het forum maar als het er eenmaal staat kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht. Onze webmasters proberen dit zsm recht te zetten.

 
 
 
www.etapclub.nl
 
 

Email built with AcyMailing