Oktober nieuwsbrief

Oktober nieuwsbrief
 
   

logo

EtapClub nieuwsbrief oktober

Datum: 26-10-2022

Algemene ledenvergadering

 
 
 
 
 
In deze nieuwsbrief van oktober aandacht voor de Algemene Leden Vergadering op 10 december en de club-enquête.
De bikkels onder ons hebben het laatste zeilevenement inmiddels achter de rug onder wisselende weersomstandigheden. Er zal ongetwijfeld nog een smeuïg verslag van hun belevenissen op de website verschijnen.
Het laatste evenement van dit jaar is de Algemene Leden Vergadering die op 10 december in Loosdrecht zal worden gehouden.
Altijd weer informatief en gezellig om clubleden te ontmoeten en verhalen van het afgelopen jaar uit te wisselen. Het bestuur heeft Wieke van Oordt, zeilster en schrijfster van menig zeilboek bereid gevonden om voorafgaand aan de vergadering haar kijk op de zeilsport met ons delen.
Hierna volgt het formele deel van de ALV waarin het bestuur verantwoording zal afleggen over het afgelopen verenigingsjaar. De agenda inclusief benodigde stukken zullen later worden toegezonden. Extra aandacht zal worden besteed aan de recent gehouden enquête: het bestuur is aangenaam verrast door de hoge respons, maar liefst 75 leden hebben gereageerd, waarbij vele nuttige suggesties zijn gedaan. Het bestuur gaat hiermee aan de slag en de analyses / resultaten zullen tijdens
de ALV worden gepresenteerd in de vorm van een Powerpoint presentatie. Omdat niet iedereen de ALV zal bezoeken zal het bestuur bekijken hoe deze presentatie met geïnteresseerde leden gedeeld kan worden. Na afloop van de vergadering zal er weer een heerlijk buffet bereid zijn; de koks van "De Koninklijke" staan er borg voor dat er voor elk wat wils is. Als alle sterke verhalen zijn verteld wordt het tijd om huiswaarts te keren.

 
 
 
www.etapclub.nl
 
 

Email built with AcyMailing