Nieuwsbrief nazomer

Nieuwsbrief nazomer
 

logo

EtapClub nieuwsbrief

datum: 28-08-2022

Etapclub nazomer nieuwsbrief


Beste Etappers,

In deze nieuwsbrief aandacht voor het  Het Lustrumfeest , het Mossel weekend en de 5-uurs race van Lelystad

Lustrumfeest Zwolle op zaterdag 17 september

Goed nieuws !! Het Lustrumfeest Zwolle op 17 september gaat door!! Na de oproep in de vorige nieuwbrief staat de teller inmiddels op 50 betaalde aanmeldingen, voldoende om het feest doorgang te laten vinden. Maar ook hier geldt hoe meer zielen hoe meer vreugd, zij het dat er nog 40 zielen bij kunnen gezien de maximale capaciteit van de boot. Inschrijven is nog mogelijk tot en met 5 september, maar laat het niet op de laatste dag aankomen!

In eerdere nieuwsbrieven is gedetailleerd omschreven wat het dagvullende programma inhoudt. Hans en Laurens hebben een uitdagend programma voor de dag samengesteld : een verrassende combinatie van bezoek aan het interactieve Bonami museum, een rondwandeling in de historische Hanzestad Kampen en een boottocht Zwolle-Kampen vv over de mooie IJssel met aangekleed drankje en diner aan boord!

Aanmelding en betaling dienen uiterlijk 5 september binnen te zijn onder het motto "wie het eerst komt wie het eerst maalt".Het moment van betaling is leidend.  Voor alle duidelijkheid: aanmelden gebeurt niet via de traditionele aanmeldknop maar uitsluitend via het aanmeldformulier op de website onder het kopje "Overzicht"  :    https://www.etapclub.nl/inschrijfformulier-lustrum-feest

De aanmelding is definitief zodra de penningmeester de bijdrage pp voor het diner heeft ontvangen.

Alle deelnemers ontvangen van Hans en Laurens een mail in de week voorafgaand aan 17 september met een lijst van de deelnemers en de laatste informatie over het programma van deze dag.

Mossel weekend 2022 op 3 en 4 september

Wederom goed nieuws: Het mossel weekend op 3 en 4 september gaat door in jachthaven "Waterkant" in Dinteloord. Met de boot te bereiken komende via het Volkerrak de Dintel opvaren ; 200 m voorbij de Mandersluis vind je aan de rechterkant jachthaven Waterkant waar altijd wel een plaatsje is voor passanten. Voor degenen die over de weg komen: adres is Sasdijk 2X 4671 RN Dinteloord.

Jeanine en Dirk van Dorst hebben de regie van dit weekend, dus het belooft gezellig te worden. Samen eten we in het restaurant "Overstag" maar voor degenen die de mosselen links willen laten liggen zijn er volop alternatieven.

De inschrijving voor het evenement staat nog open maar moet uiterlijk 27 september binnen zijn zodat er goede afspraken met de jachthaven en het restaurant gemaakt kunnen worden. NB deze inschrijving kan gewoon met de gebruikelijke aanmeldknop voor het evenement.


5-uurs race Lelystad 2022 op 3 september

Wie gaat de uitdaging aan om zelf het eigen parkoers uit te zetten rond de aangegeven boeien om zo veel mogelijk mijlen te maken binnen 5 uur. Weten wat je met je boot kunt en dat ook waarmaken een kwestie van goed plannen en navigeren.
Informatie voor deze race/tocht vind je op de website van Watersport Vereniging Lelystad : https://www.wvlelystad.nl/5-uurs-race met  onder andere de spelregels, rakkenlijst en banenkaart. De wedstrijd zelf begint om 11:00 en eindigt om 16:00. Daarna is er nog een gezellige steigerborrel en een BBQ. 
NB voor de deelnemende Etapboten wordt een apart klassement opgemaakt.

Inschrijving uitsluitend via de website van WV Lelystad ( zie boven)

Begeleiding Wiebe Raap van de Bredemeijer

 
www.etapclub.nl

Email built with AcyMailing