Nieuwsbrief augustus

Nieuwsbrief augustus
 

logo

EtapClub nieuwsbrief

datum: 1-08-2022

Aankomende evenementen


Beste Etappers,

In deze nieuwsbrief aandacht voor het Lustrumfeest, het Stavorenweekend en de zeilwedstrijd van WVL Lelystad

Lustrumfeest Zwolle op zaterdag 17 september

Wacht niet tot morgen wat ge heden doen kunt,luidt een oud gezegde. Dat is ook van toepassing voor de aanmelding van het komende Lustrumfeest Zwolle. Tot op heden zijn er, mede door de wat verwarring stichtende manier van aanmelden slechts 25 geregistreerde deelnemers. Wil het feest doorgaan dan moeten er uiterlijk 15 augustus minimaal 40 deelnemers zijn anders  vaart de partyboot Organza niet uit en dient het bestuur de annuleringskosten te betalen! DUS als het feest in je planning staat meld je zo spoedig mogelijk aan zodat het feest doorgang kan vinden. 
In eerdere nieuwsbrieven is gedetailleerd omschreven wat de dag inhoudt. Hans en Laurens hebben een uitdagend programma voor de dag samengesteld : een verrassende combinatie van bezoek aan het interactieve Bonami museum, een rondwandeling in de historische Hanzestad Kampen en een boottocht over de mooie IJssel met diner aan boord!

Meld je dus zo spoedig mogelijk aan; alleen als er voor 15 augustus 40 betaalde aanmeldingen zijn kan het Lustrumfeest doorgaan. Zo niet dan zijn er niet onaanzienlijke annuleringskosten uit de verenigingskas. LAAT DAT NIET GEBEUREN!

Voor alle duidelijkheid: aanmelden gebeurt niet via de traditionele aanmeldknop maar uitsluitend via het aanmeldformulier op de website onder het kopje "overzicht" ; de aanmelding is definitief zodra de penningmeester de bijdrage pp voor het diner heeft ontvangen.

Om het nog makkelijker te maken hier een LINK rechtstreeks naar het inschrijfformulier.


Stavoren weekend zaterdag 20 augustus - zondag 21 augustus

Door andere festiviteiten was het Stavoren weekend gedwongen naar een andere datum uit te zien; Uiteindelijk is het weekend van 20 / 21 augustus gereserveerd voor een interactief weekend dat evenals voorgaande jaren weer georganiseerd zal worden door Hans Mulders em Ineke Nulle met hun Akwa-Duck. Gezien eerdere edities wordt dit weer een heel gezellig clubweekend ! Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus haast u om inschrijving te verzekeren.
Nog niet overtuigd? lees het verslag van vorig jaar!


Dit staat je te wachten:

1. Na een dagje lekker zeilen, treffen we elkaar eind van de middag in Stavoren, waar vast en zeker de clubvlag zal wapperen.

2. Daar zullen we gezellig de vermaarde Etap-steigerborrel+ hebben.

3. 's-Avonds zullen wij (afhankelijk van het weer) het diner hebben in een restaurantje in het sfeervolle Stavoren of steken we de BBQ aan (op het gezellige terrein bij de Coop).

4. De volgende dag (zondag) gaan wij genieten van de gebruikelijke steiger-koffie en natuurlijk de onvermijdelijke Oranjekoek.

5. Na de koffie gaan wij de STAVOREN-GAMES spelen. Deze activiteit die van jullie behendigheid en slimheid vergt, viel vorige jaar erg bij iedereen in de smaak, zodat die ook dit jaar weer op het programma staan.

6. 12 a 13.00 uur Prijsuitreiking + afscheid.

7. Daarna heeft een ieder de keuze: nog wat blijven en van Stavoren of omgeving genieten + nog een nachtje blijven liggen en zo je tocht verlengen of…. zondagmiddag al weer terugzeilen naar zijn/haar thuishaven of een andere bestemming.

Afgezien van het diner en liggeld is dit weekend voor clubleden gratis. Onze penningmeesters hebben nl. lekker gespaard, dus de koffie + steigerborrel is voor rekening van de club.


Je kunt dus uitkijken naar een gezellig en actief clubweekend.

Hier kun je je inschrijven voor het Stavoren weekend:
https://etapclub.nl/evenementen-etap-club/18-stavoren-weekend-2 of de bekende groene inschrijfknop.

Om zin te krijgen in dit weekend kun je de foto’s en/of het verslagje (blog) van het weekend van vorig jaar bekijken:

https://etapclub.nl/etap-club-leden/foto-evenementen/category/102-stavoren-weekend-2021

https://etapclub.nl/etap-club-leden/blog-s/9-evenementen/41-stavoren-2021


Toer/wedstrijd van WVL Lelystad

Beste Etap enthousiastelingen.
 
Op 3 september a.s. organiseert de Wvl te Lelystad een 5 uurs toer/wedstrijd tocht met barbecue na afloop. 
Dit lijkt ons een leuk evenement ook voor de Etapclub.
De tocht start om 11:00 en eindigt 16:00 en daarna dus  een barbecue.

Zie voor details en inschrijving de site van Wvl Lelystad.
https://www.wvlelystad.nl/5-uurs-race

Er wordt gezorgd voor een aparte Etapclub uitslag.
Wij moedigen jullie aan om je in te schrijven voor dit leuke evenement.

LET OP :  in ditzelfde weekend is de Hiswa op loopafstand van de Houtribhaven

 
www.etapclub.nl

Email built with AcyMailing