Herinnering ALV 2022

Herinnering ALV 2022
 

logo

EtapClub nieuwsbrief nr

datum:  17 februari 2022

ALV, evenementen en stickers

  • Lezing, ALV en Indonesisch buffet – deadline voor aanmelden
  • Etapclub website met evenementen in 2022 + reminder contributie
  • Heb jij een sticker nodig voor op je Etap?


Beste Etappers,

Het lijkt wel of de lente al is aangebroken, Nederland komt weer uit de knop! 
Wat mooi dat wij elkaar op zaterdagmiddag 26 februari ‘in het echt’ kunnen zien en spreken. Tientallen Etappers hebben zich al aangemeld. Jij nog niet? Doe dat uiterlijk dit weekend! zie hieronder.

We kunnen nu ook de spreker onthullen: Peter Katsman. Ervaren in het droogvallen en een begenadigd spreker, vertelt hij over de wondere wereld van het Wad - niet voor niets Werelderfgoed. Peter begeleidde diverse tochten met de Toerzeilers en durfde het vorig jaar aan, om voor het eerst met een flottielje Etappers droog te vallen. En ook omgekeerd klikte het, met Peter als admiraal. In 2022 staat opnieuw een waddentocht op het programma. 
Wat er nog meer op het evenementen-programma 2022 staat bespreken we aansluitend in de Algemene Ledenvergadering. We sluiten af met een gezamenlijk buffet. Hieronder nog kort de tijden van deze zaterdagmiddag en hoe je je kunt aanmelden.

Praktisch:

14:30 inloop bij Koninklijke Watersportvereniging, Oud-Loosdrechtsedijk 151-153, Loosdrecht.
Welkom! door het bestuur, ook voor nieuwe leden.
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, bushalte “WSV Loosdrecht” voor de deur.

15:30 lezing Peter Katsman over droogvallen op het wad. Een vaargebied waar de getijden regeren en niet de klok. Hoe doe je dat en wat komt er bij kijken? Peter spreekt honderduit over zijn ervaringen. Aansluitend pauze – bijpraten, nieuwe gezichten leren kennen, ervaringen uitwisselen.

17:30 Algemene Ledenvergadering (o.a. over lustrumjaar 2022, agenda volgt per mail na aanmelding)
Aansluitend pauze – tips uitwisselen, borrelmoment, bittergarnituur.

19:00 Indonesisch buffet
(dieetwensen/allergieën? geef dit tijdig aan ons door via secretaris@etapclub.nl)

Deadline aanmelden:
De middag als geheel inclusief Indonesisch buffet, voor slechts € 20,- per persoon - de Etapclub draagt een deel van de kosten. Ook het eerste drankje en de bittergarnituur zijn inbegrepen; overige drankjes op eigen kosten.
Aanmelden is eenvoudig: ja maakt per omgaande €20,- per persoon over op rekening NL39 INGB 0003 0254 27 t.n.v. Etapclub, Assen. Vermeld daarbij s.v.p. je naam of die van jouw boot. De betaling moet uiterlijk 21 februari bij ons binnen zijn.

Wil je enkel en alleen de ledenvergadering bijwonen dan zijn daar natuurlijk geen kosten aan verbonden. Meld je dan aan met een mailtje naar secretaris@etapclub.nl. De agenda en vergaderstukken worden vooraf toegestuurd.

Het bestuur
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - -- - - - - - - - -
 

Etapclub website: jaarprogramma 2022

Op de ledenvergadering van 26 februari kijken we terug op het afgelopen jaar maar turen we vooral naar de horizon: het evenementenprogramma 2022. Dit jaar is een bijzonder jaar omdat onze club veertig jaar bestaat. De Etapclub heeft meer dan 400 leden en groeit nog steeds. Aan het feestprogramma voor 2022 wordt gewerkt.
Er is in de afgelopen periode flink gewebmastered aan de website en voor allerlei evenementen in 2022 kun je je via www.etapclub.nl inmiddels aanmelden. Handig, zo kun je de agenda vast blokken voor de zeiltochten die je gaat maken. Een zeiltocht met de Etapclub is ook na het zeilen interessant. Je leert andere Etappers kennen en krijgt, ook ongevraagd, veel tips en tricks mee over zeilgebieden, zeemanskunsten, wedstrijdtechnieken of het voorkomen van rampspoed (gelukkig kan een Etap niet zinken) en natuurlijk waar je dat ene onderdeel kunt krijgen.

 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - -- - - - - - - - -
 

Contributie 2022
Ongeveer 2 weken geleden is via ClubCollect de contributienota weer bij iedereen in de digitale brievenbus gevallen. Inmiddels heeft ongeveer 75% van de leden de contributie al overgemaakt, waarvoor hartelijk dank!
Mocht de factuur aan je aandacht ontsnapt zijn, kijk dan ook even in je spam filter. Er volgt nog een automatische herinnering, dus maak je geen zorgen als je hem niet zo gauw kan vinden!

 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - -- - - - - - - - -

 
Heb jij een sticker nodig voor op je Etap?
Marcel Kok heeft nog éénmaal zijn service aangeboden om voor Etapclubleden stickers te laten drukken van het Etap-logo (de rechte eend, de schuine eend, de ‘reiger’-eend, enzovoort). Ook aanduidingen als hijs-punten en dergelijke zijn nu bij hem te bestellen. Om misverstanden te voorkomen: dit is geen verdienmodel maar liefdewerk-oud-papier.
LET OP! Deze aanbieding is slechts twee weken geldig, dan sluit deze eenmalige optie en gaat de gezamenlijke printopdracht de deur uit. Hoe je de maten opneemt en dergelijke komt vrij precies. Meer erover in bijgaand pdf-document.
 
www.etapclub.nl

Email built with AcyMailing