ALV verschoven naar 2022

ALV verschoven naar 2022
 

logo

EtapClub nieuwsbrief


datum: 31 januari 2022

ALV op 26 februari gaat door!
Jaarprogramma 2022 binnenkort op de website

Beste Etappers,

In onze nieuwsbrief begin december was het nog onzeker: de Algemene Ledenvergadering - met lezing vooraf en diner achteraf - zou verschuiven naar 26 februari. Maar na de persconferentie van afgelopen week kunnen date & waypoint worden vastgezet: zaterdagmiddag 26 februari @Loosdrecht. Meld je tijdig aan voor dit niet te missen evenement! Zie hieronder hoe je dat doet.

Praktisch:

14:30 inloop bij Koninklijke Watersportvereniging, Oud-Loosdrechtsedijk 151-153, Loosdrecht.
Welkom! door het bestuur, ook voor nieuwe leden.
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, bushalte “WSV Loosdrecht” voor de deur.

15:30 lezing (verrassing: definitieve aankondiging volgende week)
Aansluitend pauze – bijpraten, nieuwe gezichten leren kennen, ervaringen uitwisselen

17:30 Algemene Ledenvergadering (o.a. over lustrumjaar 2022, agenda volgt)
Aansluitend pauze – ervaringen uitwisselen, borrelmoment, bittergarnituur

19:00 Indonesisch buffet
(dieetwensen/allergieën? geef dit tijdig aan ons door via secretaris@etapclub.nl)

Aanmelden:
De lezing/voorstelling, de ALV en het Indonesisch buffet tezamen, voor slechts € 20,- per persoon. Dit tarief is mogelijk omdat de Etapclub een deel van de kosten draagt. Ook het eerste drankje en de bittergarnituur zijn inbegrepen; overige drankjes op eigen kosten.
Aanmelden is eenvoudig. Je meld je aan door per omgaande €20,- per persoon over te maken op rekening NL39 INGB 0003 0254 27 t.n.v. Etapclub, Assen. Vermeld daarbij s.v.p. je naam of die van jouw boot. De betaling moet uiterlijk 21 februari bij ons binnen zijn.

Corona:
Afhankelijk van de geldende regels, wordt bij aankomst de Corona-check QR-code gevraagd – dit is de restaurateur ook verplicht. Mocht de bijeenkomst wederom moeten worden afgelast, dan komt je €20,- pp. retour. Maar alles wijst er op dat deze bijzondere middag op 26 februari gewoon doorgang kan vinden. Let op de deadline voor je aanmelding!

Wil je enkel en alleen de ledenvergadering bijwonen dan zijn daar natuurlijk geen kosten aan verbonden. Meld je dan aan met een mailtje naar secretaris@etapclub.nl. Het volledige programma inclusief de agenda en vergaderstukken worden vooraf toegestuurd.

Het bestuur

 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Binnenkort op de website: jaarprogramma 2022

Op de ledenvergadering blikken we terug op de vele evenementen van afgelopen jaar maar we kijken vooral vooruit naar wat in 2022 op de rol staat. Binnenkort is daarover meer te lezen op de website van onze vereniging, www.etapclub.nl. Handig, want dan kun je vast je agenda blokken. Voor enkele evenementen kun je je t.z.t. via de website ook al aanmelden.
 
Dit jaar is een bijzonder jaar omdat onze club in 1982 is opgericht. Een lustrumjaar dus, en daar komt altijd wat bijzonders bij kijken. De Etapclub is in die jaren flink gegroeid en heeft nog steeds de wind in de rug met inmiddels meer dan 400 leden.
Aan het feestprogramma voor 2022 wordt op dit moment gewerkt en dit zal ook een van de punten zijn op onze ALV van 26 februari. Mocht je daarover mee willen denken, dan heel graag een seintje naar secretaris@etapclub.nl.
Aanmelden kan nu meteen al, want wat is er leuker dan samen een feestje bouwen? Qua vormgeving staan nog meerdere opties open, dus kom maar op!

 
www.etapclub.nl

Email built with AcyMailing