Evenement Markerwadden 2021

Evenement Markerwadden 2021
 

logo

EtapClub nieuwsbrief


datum: 8 april 2021

Evenement Markerwadden 2021


Datum 1 en 2 mei
 
Na de zeer geslaagde Markerwaddentocht in 2019 was de tocht voor 2020 geagendeerd. Helaas kon deze door de Coronamaatregelen niet doorgaan. Voor 2021 staat hij wederom op de kalender. Helaas zijn er met Natuurmonumenten vooraf geen afspraken meer te maken over reserveren van ligplaatsen of rondleiding door een gids. Pas kort voor het daadwerkelijke evenement, enige dagen,  zijn er mogelijk afspraken te maken als het aantal schepen en deelnemers bekent is. Het is dus raadzaam om tijdig aan te melden zodat een goede inschatting is te maken van het aantal deelnemers en schepen om de afspraken met Natuurmonumenten te maken.

Uitgangspunt is om zaterdag 1 mei, in de loop van de ochtend, aan te komen in de haven van de Markerwadden. Om 13.30 of 14.00 uur maken we, al dan niet met een gids een rondwandeling over het eiland.  S’avonds gaan we gezamenlijk pannenkoeken bakken en eten op het strandje bij de haven of op de steiger bij de boten. Ieder verzorgt zijn eigen pannenkoeken natuurlijk, of maakt daar met anderen afspraken over, en dat geld ook voor de eigen drank. De gezelligheid en klets delen we als Etapclub sowieso al. Ik verheug me jullie weer te mogen ontmoeten.

U kunt zich aanmelden dmv de knop "aanmelden voor dit evenement" (rechts bovenaan) U en de tochtleider krijgen hiervan automatisch een mail.Coördinatie bij Cees Crul van de Crullevaer.


 
www.etapclub.nl

Email built with AcyMailing