Batavia-weekend 2020

Batavia-weekend 2020
 

logo

EtapClub nieuwsbrief nr 6

datum: 12 september

Batavia-weekend 3 en 4 oktober 2020Het Batavia-weekend 2020 is verplaatst naar het weekend van 3 en 4 oktober. Als iedereen de juiste voorzorgsmaatregelen treft en zich aan de bekende corona maatregelen houdt, denken we dat het mogelijk is om veilig het Bataviaweekend te houden.

We hebben plek gereserveerd in de Houtribhaven. In de loop van zaterdag 3 oktober verzamelen we in de haven. Wegens corona maatregelen zullen de borrels in de kuip een ander karakter hebben. Dat zal niet wegnemen dat het toch een gezellig weerzien kan worden.
Op zaterdagavond kunnen we eten bij 'De Brass', op de haven. De Brass kent een gevarieerde menukaart, waar iedereen iets van haar of zijn gading zal kunnen vinden.


Men heeft ons verzekerd dat het in het restaurant goed mogelijk is om voldoende afstand te houden. Elk schip zal zijn eigen tafel krijgen, de tafels zullen op voldoende onderlinge afstand staan.
Anders dan voorgaande jaren is het dit jaar echt alleen mogelijk om deel te nemen na opgave vooraf.

Graag ontvangen we uiterlijk zondag 27 september de opgave van deelname. Opgave kan door middel van een berichtje aan voorzitter@etapclub.nl

Bij opgave graag de namen van alle opvarenden vermelden.
Tevens vermelden of je mee wilt eten bij de Brass. Ook de namen van je tafelgenoten graag vooraf doorgeven, dan kan men zich in het restaurant goed voorbereiden.

Graag tot ziens in Lelystad!

 
www.etapclub.nl

Email built with AcyMailing