Zeil Evenement "Stavoren-weekend"

Zeil Evenement "Stavoren-weekend"
 

logo

EtapClub nieuwsbrief nr 4

 datum: 14 juni 2020

Zeil evenement " Stavoren-weekend" 5 en 6 september 2020
---
---

Beste Etappers,

Het moet er maar weer eens van komen: het Stavoren-weekend; een weekend dat ook voor leden met een ligplaats in Friesland erg goed is te doen.

Na een dagje lekker zeilen, treffen we elkaar eind van de middag in Marina Stavoren. met een beetje geluk zie je daar de clubvlag(gen) wel wapperen. Daar zullen we gezellig de vermaarde Etap-steigerborrel+ hebben. 

Daarna gaan we gezamenlijk het diner hebben in een leuk restaurant in het sfeervolle Stavoren. De volgende dag (zondag) zwaaien we elkaar na de steiger-koffie + Oranjekoek uit en kan een ieder nog een dagje lekker zeilen en terug naar zijn/haar thuishaven. Of natuurlijk er nog 1 of meer zeildagen aan vast plakken… 

Afgezien van het diner is dit weekend gratis; onze penningmeesteres Yvonne Kok heeft nl. lekker gespaard 

De organisatie van het Stavoren-weekend ligt deze keer in handen van Hans Mulders en Ineke Nulle, die uiteraard met hun Aqua-duck (Etap 24i), er ook zullen zijn.

We hopen op een goed bezocht gezellig Stavoren weekend, met uiteraard lekker zeilweer. 

---------------------------------------------------------------------------

Opgeven kan tot uiterlijk maandag 31 augustus !! Recht bovenaan kunt u zich aanmelden (groene knop "Aanmelden stavoren-weekend".

Hans zal iedereen op de hoogte houden van verdere details en laten weten welke leden er allemaal naar het Stavoren-weekend komen….

Bestuur Etapclub


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Voor meer uitleg hoe u zich voor dit EtapClub evenement kunt aanmelden klik HIER.

 
www.etapclub.nl

Email built with AcyMailing