Zeil Evenement "waar de wind ons brengt" 4 juli 2020

Zeil Evenement "waar de wind ons brengt" 4 juli 2020
 

logo

EtapClub nieuwsbrief nr 3

 datum: 14 juni 2020

Zeil evenement " waar de wind ons brengt" 4 juli 2020
---
---
Beste Etappers,

De start van het zeilseizoen was door alle noodzakelijke coronamaatregelen niet mogelijk zoals we dat gewend zijn. Alle evenementen van onze Etapclub moesten we afgelasten. Nu mogen, vanaf 15 juni, de toiletgebouwen  op campings en jachthavens weer open en mogen we, met de 1,5 m maatregel op ons netvlies, weer op pad. De start van het seizoen vanuit de Etapclub gezien willen we vorm geven door een gezamenlijke clubtocht “ Waar de wind ons brengt “.  

Het idee is, mocht dat qua organisatie lukken, om op zaterdag 4 juli samen te komen in Hoorn en na de welbekende steigerborrel daar ons gezamenlijk diner te hebben. Vandaar uit willen we, afhankelijk van de wind, beschikbare plaatsen in de te plannen havens, wensen en mogelijkheden van jullie allen, een tochtje maken op Markermeer, IJsselmeer, Waddenzee en wie weet een stukje via de Noordzee. Uiterlijk 17 juli willen we als club het evenement afsluiten. Het geheel is gericht op vrijheid blijheid, je kan mee starten met het gezamenlijk diner, aanhaken waar we op dat moment zijn (moeten we nog verzinnen hoe of we dat doen) en afhaken wanneer je het voldoende vindt. Om enig idee te hebben van het aantal deelnemers aan het gezamenlijk diner wil ik graag inventariseren wie er belangstelling hebben voor deze tocht. Uiteraard alles op eigen verantwoordelijkheid en op eigen kosten.

Uw tochtleider in deze is Cees Crul van de Crullevaer  Etap 21i, hopelijk met inbreng van uw allen.

U kunt zich aanmelden dmv de knop "aanmelden voor dit evenement" (rechts bovenaan) U en de tochtleider krijgen hiervan automatisch een mail. Lukt dit niet dan kunt u zicht opgeven via onderstaand mailcontact.

Mailcontact via vicevoorzitter@etapclub.nl onder vermelding van uw naam, uw schip en aantal deelnemers.

Graag zien we u weer op het water

Met vriendelijke groet,
Namens de Etapclub Nederland
Cees Crul

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Voor meer uitleg hoe u zich voor dit EtapClub evenement kunt aanmelden klik HIER.

 
www.etapclub.nl

Email built with AcyMailing