Nieuwsbrief Juni

Nieuwsbrief Juni
 
   

logo

EtapClub nieuwsbrief juni

Datum: 10-06-2024

 

 
 
 
 
 
 
Beste Etappers,
 
De eerste evenementen zoals Marker Wadden, Rondje (niet) Noord-Holland, Pinksterreünie Hoorn en de Waddenweek zijn nu achter ons. We kijken terug op een goede en enthousiaste deelname van alle evenementen waarbij het weer ons ook goed gezind was. Binnenkort staan er uitgebreide verslagen op de website!
In deze Nieuwsbrief kijken we verder vooruit. Daarbij vraagt het Bestuur uw aandacht voor het volgende:
 
Clubdag Oktober
Vol enthousiasme op basis van de reacties van vorig jaar weer op de kalender gezet. Echter Laurens heeft aangeven voor dit jaar niet in staat te zijn het wederom te organiseren.
Daarom zoeken we opvolging voor dit jaar om e.e.a. te organiseren. Meldt je spoedig aan, dan kan de clubdag ook dit jaar op de kalender blijven.
 
Bestuursfuncties
a. Penningmeester:
Zoals op de ALV aangegeven is er een roulatiesysteem voor de bestuursleden. Onze penningmeester Laurens is tot einde van het jaar beschikbaar. Daarom zoeken we nu een opvolger.Ben je onze nieuwe Penningmeester? Meld je aan! Voor meer informatie vooraf kun je bij elk van de bestuursleden terecht.
b. Algemeen bestuurslid:
Voel je je als Etapper betrokken bij de club en ben je bereid enige tijd de club te ondersteunen als bestuurslid? Neem contact op.
c. Webmaster:
De club draait op enkele vrijwilligers en dat mogen we koesteren. Support is altijd  welkom. De huidige webmaster die  veel werk heeft verzet met de conversie naar de nieuwe website, heeft door o.a. zijn baan aangegeven aan het eind van het jaar de functie over te willen dragen.
Dan draait alles op "e-Captain", duidelijk eenvoudiger en vriendelijker dan de bestaande website.
Maar hebben we nog steeds een webmaster nodig om de website te beheren!
Heb jij enige tijd beschikbaar en affiniteit met websites? Meld je aan!
 
Website
Swen heeft als webmaster al flinke vorderingen gemaakt. Een schaduwwebsite draait al. Grote uitdaging nu is om het forum geconverteerd te krijgen. Dat is nog wel een dingetje want we willen alle informatie in het forum niet verloren laten gaan! Meer informatie volgt na de zomer.
 
Aanstaande evenementen
21-22 juni Stavoren Weekend
Voorgaande jaren uitgegroeid tot een uitermate gezellige bijeenkomst. Alle Etaps bij elkaar aan het “eiland” bij de binnenhaven, na de Koebrug. Zaterdagavond de BBQ en zondag de inmiddels beruchte Stavoren Games; Was je er nog niet eerder? Laat je verrassen en meld je aan!
Organisatie is vertrouwd, Hans & Ineke doen dit weer graag.
  
30 juni lokale “wedstrijd" bij de Hitsert Zuid Beijerland
Een door een Etaplid georganiseerd lokaal evenement; naar verluid heeft één Etapper zich inmiddels ingeschreven. Mooie gelegenheid om je ook aan te melden via kingmajoop43@gmail.com. Of voor meer informatie : https://www.wsvdehitsert.nl/
 
6 Juli – 7 juli Heeg Jong & Oud
Vorig jaar gestart door Corstian & Ilse, jong en oud is welkom in Heeg. De focus ligt op jonge kinderen,maar opa's en oma's blijken zich er ook goed te vermaken, kom gezellig meedoen, het wordt een fantastisch weekend !!
 
Voor de overige activiteiten volgt in de nieuwsbrief van augustus meer informatie of kijk direct op de website: https://www.etapclub.nl/evenementen-etapclub.
Heb je daar nu al vragen over? Neem gerust contact op met de coördinator Evenementen, Joris Beck
 
Verder vraagt het Bestuur uw aandacht voor het volgende:
 
Clubdag Oktober
Under construction, als iemand zich aanmeldt om de organisatie over te nemen.
 
Fotowedstrijd 2024
Als vervolg op de fotowedstrijd 2023, ook dit weer opgenomen
Wellicht al vroeg in het jaar, maar ook dan het een mooi moment zijn voor de ene (Etap) foto.
Er is volop gelegenheid om dit tot uiterlijk 31 oktober a.s. te doen. 
Insturen naar:  fotowedstrijd@etapclub.nl. 
Ter herinnering; er zijn 2 categorieën:
1) Etap. In je foto zijn één of meer Etaps te herkennen, onderdelen daarvan of het beeldmerk (bijvoorbeeld in een vlag) 
2) Watersport/natuur. De begrippen watersport/natuur in elke denkbare vorm komen terug in je foto 
Je foto(’s) stuur je digitaal in onder vermelding van je naam, je bootnaam en korte toelichting op de gemaakte foto. Waar en wanneer heb je deze gemaakt, met welke camera, etc.
Tijdens de ALV zullen alle aanwezige leden hun stem uit kunnen brengen op de ingezonden foto’s. Het plan is om de foto’s op te hangen zodat je ze allemaal kunt bekijken.
 
Houdt de website in de gaten voor het laatste nieuws, verslagen, etc. : www.etapclub.nl
En, denk aan onze sponsors, klik eens op hun logo..
Uw Etap Club
 

 
 
 
www.etapclub.nl
 
 

Email built with AcyMailing