Nieuwsbrief januari nr. 2

Nieuwsbrief januari nr. 2
 
   

logo

EtapClub nieuwsbrief 2

Datum: 16 januari 2024

 

 
 
 
 
 

 

Beste Etappers,

Even een extra nieuwsbrief met extra aandacht voor de eerst komende evenementen.
Die staan al bijna op de (thans witte) stoep.

1) Bottermuseum Harderwijk & Workshop Onderwaterschip 10 februari 
De Botterloods in Harderwijk vormt samen met de Vischafslag inspiratievolle omgevingen waar het verleden een nieuwe toekomst gegeven wordt. De Botterloods en Vischafslag beheren de originele objecten, de magie van het unieke. Ervaar hoe het is om met een Botter te varen; je kan ze ruiken, je kan een ‘tijd’ aanraken, zien, doorlopen en beleven. 
Kosten voor deelname lid:  22,50 Euro.  Introducees 30 Euro
Aanmelden door het juiste bedrag over te maken op rekening Etap-club, NL39INGB0003 0254 27 onder vermelding Bottermusem. Eventuele beperkingen met eten separaat en uiterlijk 31 januari per mail sturen naar penningmeester@etapclub.nl. 
Na 31 januari wordt geen geld gerestitueerd bij afmelding. Deelnemers ontvangen in de 1e week van februari een overzicht van de namen van overige deelnemers en informatie over parkeren etc. aantal deelnemers is beperkt tot 30.
Begeleid door Wiebe Raap

2) Workshop Accu’s en Elektrisch varen 30 maart
30 Maart organiseren wij in samenwerking met Venema Technisch bedrijf een bijzonder interessante workshop over onderwerpen welke ons allemaal bezig houden: de verschillende soorten accu’s als Lithium, Gel, AGM en hun specifieke eigenschappen, de juiste laders en wijze van laden, slim je elektrisch systeem beheren op afstand m.b.v. systeembewaking van Victron, omvormers, etc. etc.
Daarnaast organiseren wij samen met Venema een 2e workshop gegeven door P&E Lowlands (Elco) een bedrijf gespecialiseerd in elektrisch varen voor beroeps- en pleziervaart. Ook al speelt het wellicht nu nog niet, het vergaren van kennis en inzicht in dit “hot topic” is zeer de moeite waard.
Waar vindt dit plaats?
Nick Venema van genoemd bedrijf is onze gastheer. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem en levert onder meer accu’s en is tevens Victron specialist.
Hoe meldt je je aan?
De eigenbijdrage bedraagt 17,50 Euro en voor introducees 25 Euro.
Deelname is definitief als het juiste bedrag is overgemaakt op de ING rekening van de Etapclub. Vermeld bij je betaling “elektrisch varen” en stuur ook een mail met de namen van deelnemer(s) naar penningmeester@etapclub.nl. Graag ook aanmelden op de website bij dit evenement zodat voor iedereen duidelijk is wie er deelneemt.
Inschrijving sluit wanneer 25 deelnemers zijn aangemeld of uiterlijk 22 maart.
Bij annulering na 15 maart wordt je eigen bijdrage niet meer gerestitueerd.
Meer informatie als o.a. de agenda en aanmelding op de website.

Begeleid door Laurens Hoogendonk

3) Mailinglijst
Het kan zijn dat u als oud-lid alsnog deze nieuwsbrief ontvangt. Momenteel zijn we de ledenlijst aan het opschonen.

Volgende nieuwsbrief gepland voor eind Januari/ begin februari

Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws, verslagen, etc. : www.etapclub.nl

De Etap Club


 
 
 
 
www.etapclub.nl
 
 

Email built with AcyMailing